Problematical Questionaire - Shake The Bottle, Wake The Allen.

Planer för sommaren


Hur ser er sommar ut alla läsare? Jag hoppas att ni kommer att få en trevlig sommar och att ni får äta en massa god mat och träffa en massa trevliga nya människor. Jag hoppas att ni får en massa sol på er och att ni får grilla marshmallows och bada mitt i natten. 

Själv ska jag jobba i stockholm denna sommaren. Jag ska inte jobba allt för mycket, jag vill samtidigt njuta av sommaren. Sommaren är ju inte speciellt lång här i sverige så man får passa på att njuta när solen väl är framme. Man hur som så ska jag jobba med catering i stockholm. Det är ett par bröllop som jag kommer att hoppa in på, vilket kommer att bli trevligt. Jag har jobbat med catering innan men aldrig för bröllop så det ska bli lite spännande. Lite nervöst också men överlag så är det mest spännande. 

Efter att jag har jobbat uppe i stockholm så kommer jag att åka tillbaka ner till skåne och bara njuta av sommaren på det sättet som sommar ska njutas på. Jag ska bara ta det lugnt på stranden, laga goda middagar med mina kompisar. Beställa pizza och äta den i en park och lyssna på musik. Jag vill gå på festivaler och hitta ny musik. Denna sommaren kommer att bli så otroligt rolig. Jag har ett spännande jobb och jag har en massa spännande saker att se framemot och jag tror verkligen att det kommer att bli den bästa sommaren hittills. Man behöver njuta under sommaren för att överleva den långa regniga vintern som skåne oftast bjuder på. Sen till hösten så blir det bara en massa jobb. Man har inget roligare för sig under hösten då det bara regnar hela långa, långa dagarna under hela långa, långa hösten.